Employee mobility management

Employee mobility management

Skal dine ansatte arbeide i et annet land utenfor Norge i en periode eller ønsker din bedrift å ansette utenlandske ansatte til din Norske virksomhet, er KICHANS Employee Mobility Management et godt valg for å få gjennomført dette.

Employee going abroadKichans Easy Step AS be Kichans Easy Step AS ble etablert som et privat aksjeselskap i Norge i 2012 av Vidji Thanabal Vijayaindra. Etter å ha jobbet mange år i bedrifter som Hydro, Yara og Telenor samt styremedlem i Utenlandsforum, så han et stort behov i markedet for praktisk hjelp og gode retningslinjer for hvordan man kunne håndtere slike utstasjoneringer og fortsatt følge alle lover og regler i de ulike landene. Det var dette som fikk han til å starte denne bedriften.

KICHANS utøver tjenester innen følgende områder:
• Arrangerer workshops og seminarer for opplæring av HR/Økonomiavdelingene.
• Strategisk Konsultasjon innen områdene lønn, ansatte-goder, skatt, trygd, pensjoner og forsikringer for globalt mobile ansatte.
• Praktisk støtte i å administrere den internasjonale mobile arbeidsstokken – en tilleggsverdi for deres forretning.

KICHANS kan også tilby internasjonale leveranser gjennom våre avtaler med andre nettverk og samarbeidende selskaper.

Med sine partnere Jan Ove Augustus Weidemann Brevad og Marie Holm som har vært med Vidji siden starten setter de en høy standard på sitt arbeid og det er viktig for dem å ha fornøyde kunder. De opererer mot de virksomheter som ofte har oppdrag utenlands som ingeniør, IT , offshore og store fiske bedrifter.

Foreign employee to Norway
De er fornøyde over at de kan levere hele pakken innenfor deres felt. Det er det ikke mange som kan sier en stolt partner.

Deres fremtidsplan er å få inn gode avtaler og ekspandere etter behov.

Kichans logo
Kichans Easy Steps AS – Skogfaret 9D, 2020 Skedsmokorset
Telefon: +47 950 283 86
E-post: post@kichans.com
www.kichans.com

About author

You might also like

Sorry, no posts were found.