Alt innen trafikkomlegging og skilting

På trivelige Risløkka i Oslo finner man bedriften Veiskilting AS. Siden 2013 har disse holdt til i lett fremkommelige lokaler og man får øyne på alt fra a til å når det gjelder skilter i det man kommer inn døren.

De har 4 erfarne fagfolk som jobber primært med skilting og trafikkomlegging av ulike jobber som veiarbeid, idrettsarrangementer, filminnspillinger og mer.

De sørger for sikkerheten og at utsetting av skiltene, samt de nødvendige statlige godkjenningene.

Jobbene varierer fra små til store, avhengig av prosjekt, og årstid. Bedriften er relativ ny, men de opplever sterk vekst, mye grunnet over 40- års erfaring i bransjen og kvaliteten de leverer på prosjektene. Oppdragene foregår stort sett i Oslo området, samt noe utenfor som i Lillestrøm. Gutta leverer gratis befaring på sine prosjekter, og prisene er konkurransedyktige.

Med større prosjekter som blant annet Norway Cup, Oslo maraton og VM, så skjønner man fort at her er det ikke noe problem med det store. De gjør også noen oppdrag for private kunder, men dog mye for entreprenører.

Veiskilting AS er typisk det man ser langs veien ute når det er veiarbeid og firmabilene er det lett å dra kjennskap til.

Veiskilting bygg utside
Veiskilter for trafikk og veiarbeid
Veiskilting bilen
Veiskilting logo
Veiskilting AS, Østre Aker vei 60 0581 Oslo –  Tlf: 926 25 171 – Epost: post@veiskilting.no

About author

You might also like

Bil

Riis Bilglass på Helsfyr – tradisjoner fra 1872

I ca. 30 år har det blitt skiftet glass her på Helsfyr. Glenn Furulund er i dag avdelingsleder på Riis Bilglass Helsfyr. Vi har holdt til her lenge nå og

Bil

Senter for kjøretøytilpasning

Bilform er en påbygger av nyttekjøretøy, fra enkle løsninger til større prosjekter. Bilform AS ble etablert i 2007 av Vegar Emil Bjørndalen. Han har jobbet i denne bransjen i 25