Riis Bilglass på Helsfyr – tradisjoner fra 1872

Riis Bilglass på Helsfyr – tradisjoner fra 1872

I ca. 30 år har det blitt skiftet glass her på Helsfyr. Glenn Furulund er i dag avdelingsleder på Riis Bilglass Helsfyr. Vi har holdt til her lenge nå og føler dette er et godt sted.

Vi har godt samarbeid med våre nabobedrifter som driver med bilutleie og skadereparasjoner. Det viktigste er å ha fornøyde kunder ved å yte god service og levere kvalitet sikret arbeid.

Vi gjør alt innen bilglass både for store og små biler. I tillegg så legger vi på solfilm og gjør installasjon av musikkspillere. Vi føler det er viktig å tilrettelegge besøket for våre kunder på en best mulig måte. Derfor tilbyr vi både leiebil, henting og levering av biler for kundene.

Med et godt team så har vi stor kapasitet. Vi er i dag 8 ansatte med god faglig kompetanse i feltet. Jeg selv har fagbrevet i glassfag. Å være i Riis kjeden er vi veldig fornøyde med. Nye kunder strømmer til hele tiden og vi har en god synlighet fra veien. Vi har en veldig målrettet fremtid foran oss. Riis kjeden holder store kampanjer og gjør det spennende for våre kunder å være en del av oss med blant annet konkurranser.

Her på Grenseveien er det mye konkurranse og store bilforretninger. Så det er viktig å alltid være på tå og følge markedet. Vi jobber videre med kunderelasjoner og ser frem til tiden fremover.

Riis Bilglass Helsfyr vindusdekor

Riis Bilglass logo

Adresse

Riis Montasje AS
Grenseveien 80,
0663 Oslo

Kontakt

Telefon: 958 26 105
glenn@riis.no
www.bilglass.no

About author

You might also like

Bil

Senter for kjøretøytilpasning

Bilform er en påbygger av nyttekjøretøy, fra enkle løsninger til større prosjekter. Bilform AS ble etablert i 2007 av Vegar Emil Bjørndalen. Han har jobbet i denne bransjen i 25

Bil

Alt innen trafikkomlegging og skilting

På trivelige Risløkka i Oslo finner man bedriften Veiskilting AS. Siden 2013 har disse holdt til i lett fremkommelige lokaler og man får øyne på alt fra a til å