Senter for kjøretøytilpasning

Senter for kjøretøytilpasning

Bilform er en påbygger av nyttekjøretøy, fra enkle løsninger til større prosjekter. Bilform AS ble etablert i 2007 av Vegar Emil Bjørndalen. Han har jobbet i denne bransjen i 25 år og er utdannet karosserimaker.

Bilform jobber mest med bilinnredninger og løsninger for spesielle behov. Det kan være servicebiler, verditransporter, begravelsesbiler, røykdykkerbiler og lignende. Her utarbeider de forslag og løsninger på utfordringene de står ovenfor, med tanke på å få til en best mulig funksjonell bil.

Deres viktigste mål er å gi av deres erfaring og kunnskap i alle prosjekter, slik at kunden får de mest brukervennlige og holdbare produktene i markedet. Når ferdigproduserte løsninger ikke er tilfredsstillende, så hjelper Bilform til med å skreddersy en løsning. De leverer løsninger til mange bransjer og har kunder over hele landet. Med samarbeidspartnere som Westrum AS, har de mulighet til å dekke større områder av landet.

De er i dag 3 ansatte, alle med lang erfaring i karosseriarbeid. Verkstedet er alltid fullt og de har hele tiden oppdrag fra bedrifter som Bertel O. Steen, Volvo Maskin og Scania.

Videre vil Bilform opprettholde virksomheten, fortsette med å levere totalløsninger av høy kvalitet, samt være med på å bygge flere verksteder.

Emil Lunnedal som jobber for Volvo Maskin jobber daglig med kjøretøy som er tilpasset av Bilform. Han sier at de i praksis fungerer veldig bra og er med på å gjøre arbeidsdagen enklere.

Bilform
Bilform AS – Bråteveien 175 – 2013 Skjetten
Telefon +47 63 84 55 55
E-post vegar@bilform.no
www.bilform.no

About author

You might also like

Bil

Alt innen trafikkomlegging og skilting

På trivelige Risløkka i Oslo finner man bedriften Veiskilting AS. Siden 2013 har disse holdt til i lett fremkommelige lokaler og man får øyne på alt fra a til å

Bil

Riis Bilglass på Helsfyr – tradisjoner fra 1872

I ca. 30 år har det blitt skiftet glass her på Helsfyr. Glenn Furulund er i dag avdelingsleder på Riis Bilglass Helsfyr. Vi har holdt til her lenge nå og