En Komplett elektroentreprenør

En Komplett elektroentreprenør

Alpha elektro AS er et elektroinstallasjonsfirma på Skytta i Akershus. Deres ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk og svakstrøms installasjoner i næring og boligbygg. Alene eller i samarbeid med deres leverandører, prosjekterer og installerer de alle typer elektroinstallasjoner i Oslo og Akershus.

Firmaet ble etablert i 2001 og driftes i dag av Glenn Hjelkerud som også er hovedeier. Han var tidligere servicesjef i Aker Elektro, men da Glenn fikk bygd opp sitt eget kundenettverk ville han starte noe for seg selv.

Alpha Elektro ønsker å bygge opp langsiktige relasjoner hvor kunden er fornøyd med deres tjenester. De har stor kapasitet som er en fordel, da de kan ta på seg tidspressede oppdrag, samt at de yter 24 timers service.

De er i dag 35 ansatte, hvor 5 jobber i administrasjonen, 5 er læregutter og resten har fagbrev i elektro. Alpha Elektro har 13 servicebiler og tar for seg små til store oppdrag.

I et presset marked er det viktig å drive en ærlig virksomhet sier Glenn. Å ha fornøyde kunder driver bedriften, noe som gjenspeiler at vi nesten doblet omsetning fra 35 til 60 millioner i 2014. Han er spesielt fornøyd med at Alpha Elektro er et Miljøfyrtårn. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Alpha Elektro gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. Fremover vil de fortsette å være i markedet, følge kundenes behov og levere kvalitet og tradisjonelt elektroarbeid.

Vi i Alpha Elektro AS ønsker å bygge opp langsiktig relasjoner, hvor kunden er fornøyd med våre tjenester. For å løse våre oppdrag til beste for kunden kan vi tilby:

  • 24- timers- service for våre kunder
  • Servicebiler med godt utvalg i verktøy og materiell
  • Internkontrollsystem
  • Konkurransedyktige priser
  • Ledende leverandører med førsteklasses materiell og høy kompetanse
  • Ingeniørkompetanse. Autorisert installatør.
  • Eltakstgodkjenning.
  • FG- godkjenning på innbruddsalarm for både bolig og næringsbygg
  • Høyspent, sterk og svakstrømsmontører
Alpha Elektro
Alpha Elektro AS AS – Brennaveien 16 – 1481 Hagan
Telefon +47 67 05 00 06
www.alphaelektro.no

Din lokale elektriker.
Vi kan strøm.

About author

You might also like

Bygg og eiendom

Lillestrøm Arkitekter AS

Lillestrøm Arkitekter AS ble etablert i 1994 av Dorte Landmark og Kari Jørgensen som i dag er partnere sammen med Ingunn A. Øhra og Trine Thån. Selskapet bærer i dag

Bygg og eiendom

Stålbygg, taktekking og rehabilitering i Akershus

Gran Consult AS er et selskap i Akershus som siden 2012 i stor grad har utført blikk og taktekkertjenester, salg og montering av stålhaller, samt forskjellige oppdrag innen snekring og

Bygg og eiendom

Skattumlialia – Løken 2. Byggetrinn

2-roms leiligheter 3-roms leiligheter 4-roms leiligheter Brukerareal 57m2 – 125m2