Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk.

Kreativ Elektro installasjonSelskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt Østfold.

Selskapet er totalleverandør innen prosjektering, sterk- og svakstrømsinstallasjoner, styringssystemer, service og serviceavtaler, drift- og vedlikeholdsavtaler. De har i dag en stabil kundemasse og omsatte i 2014 for 44.mill.

De ønsker å ekspandere på sikt og Carl André legger til at de stort sett rekrutterer i egne rekker og at de pr. i dag har hele 5 lærlinger i staben.

Hovedfokuset ligger på punktlighet, forutsigbarhet, god kvalitet og ypperste service.

Primærmarkedet er entreprenører, utbyggere og offentlig sektor. Det legges til at de er gode på leiligheter, skole og barnehager.

Pågående prosjekter: – Sørenga (trinn 7+8) – Gjøneshagen – Finstad Park (Ski) – Rolvsbukta Selskapet har en god ordrereserve både for 2015-/16 og en stabil arbeidsstokk og har alle sertifikater og godkjenninger intakt.

Selskapets hovedaksjonær er Elnett Øst på Hamar.

Logo elnett og kreativ elektro

Kreativ Elektro Ski AS

Industriveien 34
1400 Ski

Kontakt oss:

Telefon: 64 97 80 01
E-post: post@tylo.no
www.kreativ-elektro.noo

About author

You might also like

Bygg og eiendom

Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike AS ble etablert i 1996 og er tilknyttet Nordbohus kjeden. Selskapet har 4 eiere og 43 ansatte fordelt på 13 funksjonærer og 30 tømrere hvorav mange har 25

Bygg og eiendom

Ny og innovativ byggemateriale

Hjott Bygg AS bruker lettbetongen Selcrete ved oppføring av boliger. Selcrete er utviklet av Selvaag gjennom 15 år viser og som viser oppsiktsvekkende egenskaper. Produksjonen foregår hos Luster Betong AS

Håndverker

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har