Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk.

Kreativ Elektro installasjonSelskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt Østfold.

Selskapet er totalleverandør innen prosjektering, sterk- og svakstrømsinstallasjoner, styringssystemer, service og serviceavtaler, drift- og vedlikeholdsavtaler. De har i dag en stabil kundemasse og omsatte i 2014 for 44.mill.

De ønsker å ekspandere på sikt og Carl André legger til at de stort sett rekrutterer i egne rekker og at de pr. i dag har hele 5 lærlinger i staben.

Hovedfokuset ligger på punktlighet, forutsigbarhet, god kvalitet og ypperste service.

Primærmarkedet er entreprenører, utbyggere og offentlig sektor. Det legges til at de er gode på leiligheter, skole og barnehager.

Pågående prosjekter: – Sørenga (trinn 7+8) – Gjøneshagen – Finstad Park (Ski) – Rolvsbukta Selskapet har en god ordrereserve både for 2015-/16 og en stabil arbeidsstokk og har alle sertifikater og godkjenninger intakt.

Selskapets hovedaksjonær er Elnett Øst på Hamar.

Logo elnett og kreativ elektro

Kreativ Elektro Ski AS

Industriveien 34
1400 Ski

Kontakt oss:

Telefon: 64 97 80 01
E-post: post@tylo.no
www.kreativ-elektro.noo

About author

You might also like

Hus og hjem

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge og bærer i dag 3 årsverk. Selskapet er et 100 % datterselskap av Tylö AB som i år feirer 60 år.

Bygg og eiendom

Skattumlialia – Løken 2. Byggetrinn

2-roms leiligheter 3-roms leiligheter 4-roms leiligheter Brukerareal 57m2 – 125m2

Håndverker

En Komplett elektroentreprenør

Alpha elektro AS er et elektroinstallasjonsfirma på Skytta i Akershus. Deres ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk og svakstrøms installasjoner i næring og boligbygg. Alene eller i