Lillestrøm Arkitekter AS

Lillestrøm Arkitekter AS

Lillestrøm ArkiteksterLillestrøm Arkitekter AS ble etablert i 1994 av Dorte Landmark og Kari Jørgensen som i dag er partnere sammen med Ingunn A. Øhra og Trine Thån. Selskapet bærer i dag 8 årsverk.

Lillestrøm Arkitekter har store referanseprosjekter å vise til og jentene er stolte over hva de har fått til. De leverer alt fra regulering på boligutbygging, næringsbygg, helse & omsorgsboliger og barnehager. Selskapet leverer ikke bare lokalt, men har prosjekter både på Fagernes og i Lillehammer på sin merittliste.

Selskapet ivaretar hele prosessen i en byggesak, være seg alt fra konsept, utvikling og mulighetsstudier. Det er i den fasen grunnlaget for utforming og arkitektonisk kvalitet bygges. Samtlige av jentene har ansvar for egne prosjekter og det etterstrebes at medarbeiderne får- og har selvstendig ansvar under hele prosjektledelsen.

I tillegg er passivhusrådgiver Trine Thån enerådig ansvarlig for lavenergiprogrammet og er opptatt av å utforme bygninger med gode energiløsninger, godt inneklima og miljøvennlige materialer.

Det nevnes også at selskapet er medlem av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Lillestrøm Arkiteker AS | Torvgata 6 | 2000 Lillestrøm Telefon: 63 89 26 10 | ingunn@lilleark.no | www.lilleark.no

Lillestrøm Arkitekter

About author

You might also like

Håndverker

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt

Bygg og eiendom

Skattumlialia – Løken 2. Byggetrinn

2-roms leiligheter 3-roms leiligheter 4-roms leiligheter Brukerareal 57m2 – 125m2

Bygg og eiendom

Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike AS ble etablert i 1996 og er tilknyttet Nordbohus kjeden. Selskapet har 4 eiere og 43 ansatte fordelt på 13 funksjonærer og 30 tømrere hvorav mange har 25