Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike AS ble etablert i 1996 og er tilknyttet Nordbohus kjeden. Selskapet har 4 eiere og 43 ansatte fordelt på 13 funksjonærer og 30 tømrere hvorav mange har 25 års erfaring og lang ansennitet i firmaet. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Forretningsidé

Forretningsideen er å være en stabil leverandør og samtidig være tilpasningsdyktig i boligmarkedet. Kjernevirksomheten er å kjøpe eiendom, regulere og ferdigstille eneboliger, tomannsboliger og siden år 2000 har selskapet kjøpt opp egne tomter. De prosjekterer og
ferdigstiller innflytningsklare boliger i lavblokk bebyggelse og i tyngre struktur. De dekker et komplett marked på hele Romerike med 3 avdelinger som utvikler, selger og gjennomfører prosjektene.

De sitter med høy kompetanse av meglere, ingeniører og prosjektledere som alle har fag- og mesterbrev. Nordbohus Romerike er også medeier i Nordboelement som bygger ferdige modulvegger og har også 50% eierandel i Øvre Romerike Boligutvikling As.

Trygghet og kvalitet

Faste leverandører trygger kvaliteten og setter en høy standard. Det er mange aktører på Romerike, over 100 forteller daglig leder Bjørn Martin Akre. For å sikre et godt renommé i markedet utfører NordbohusRomerike AS kundetilfredsmålinger, og med mange års erfaring har de blitt en av de største aktørene i bransjen på Romerike. Foruten boligbygging leverer også Nordbohus offentlige bygg som f.eks. barnehager og lignende.
– Vi føler et samfunnsansvar og rekrutterer folk gjennom Læringsorganisasjonen, avslutter Bjørn Martin Akre.