Rådgivende ingeniører innen elektroteknikk.

Ing. Rasmussen & Strand ble etablert i 1955 og er et frittstående uavhengig rådgivende ingeniørfirma.

Per Rasmussen begynte på 50-tallet med rådgivende virksomhet. Dette utviklet seg videre med flere ansatte og bedriften er i dag blant de større elektrotekniske rådgivningsfirmaene på Østlandet. I dag så tilbyr de elektroprosjektering på belysningsanlegg, styringssystemer, infrastruktur og tilbyr teknisk byggeledelse.

Stor del av virksomheten i dag er prosjekter rundt samferdsel, spesielt tuneller. Vi er med på rehabilitering av tuneller sier avdelingsleder Terje Adolfsen. Det er et område vi spesialiserer oss på og det er også store vekstmuligheter i segmentet.

Vårt største nedslagsfelt er Østlandet, men vi er landsdekkende. Med en stab på 17 ansatte, hvorav 15 er ingeniører så har vi god kapasitet.

Vi holder til i egne lokaler på Skøyen med god plass. Å følge den teknologiske utviklingen er viktig så 3D visualisering har blitt en viktig og naturlig del av prosjekteringen.

Vi ser alltid etter nye segmenter og muligheter for å øke vårt marked. Vi kunne tenkt oss å komme oss inn i jernbanesystemet men vi trår forsiktig et skritt om gangen. Det blir en spennende tid videre avslutter Terje med.

Ing. Rasmussen & Strand logo

Adresse

Ing. Rasmussen & Strand
Drammensveien 130 C,
0277 Oslo

Kontakt

Telefon: 22 56 27 20
post@ingrs.no
www.ingrs.no