Stålbygg, taktekking og rehabilitering i Akershus

Stålbygg, taktekking og rehabilitering i Akershus

Gran Consult AS er et selskap i Akershus som siden 2012 i stor grad har utført blikk og taktekkertjenester, salg og montering av stålhaller, samt forskjellige oppdrag innen snekring og montasje. Ronny Gran som i dag er eier og daglig leder, hadde et stort ønske om å starte noe for seg selv. Hans far drev med regnskap og råd-givning siden 70-tallet og da Ronny i 2001 fikk mulighet til å ta over aksjeselskapet grep han tak i muligheten. Under samme navn begynte han drift med håndtverktjenester. Firmaet utviklet seg fra bare å ha en ansatt de første årene, til å ha seks ansatte pr. idag.

Bredde, trygget og høy kvalitet

Gran Consult AS, har godkjente byggmestere, rørleggere, murere, flisleggere, elektrikere og glassmestere. Med et eget blikkenslagerverksted utfører de også all blikkarbeid selv og i tillegg til oppføring av stålbygg har de også en ramme-avtale med Politiets Utlendingsenhet på Trandum. Der står defor det meste av rehabilitasjon og vedlikehold.

Gran Consult har i dag kontor på Råholt og et verksted i Maura. De har kunder over hele Østlandet, men sprer seg også godt utover dette. Med gode samarbeidspartnere som AN Bygg i Maura har de mulighet til å levere totalprosjekter av høy standard.

For Ronny er det viktig å være pliktoppfyllende, holde tider og gi god oppfølging til sine kunder. Dette oppnår man ved å ha et godt arbeidsmiljø sier Ronny. Han sier at de er et godt team her hos Gran Consult med god arbeidsmoral og at de også har en del hobbykvelder hvor de kan ha det gøy og jobbe med sine interesser.

– Videre har Ronny lyst til å utvide virksomheten. Han vil gjerne bygge sitt eget anlegg hvor han også kan implementere med butikkdrift av de materialer de bruker i dag.

Gran Consult logoGran Consult AS // Rønningvegen 5 // 2070 RÅHOLT
E-post: post@granconsult.no // Tlf: 415 76 271
www.granconsult.no

About author

You might also like

Bygg og eiendom

Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike AS ble etablert i 1996 og er tilknyttet Nordbohus kjeden. Selskapet har 4 eiere og 43 ansatte fordelt på 13 funksjonærer og 30 tømrere hvorav mange har 25

Bygg og eiendom

Ny og innovativ byggemateriale

Hjott Bygg AS bruker lettbetongen Selcrete ved oppføring av boliger. Selcrete er utviklet av Selvaag gjennom 15 år viser og som viser oppsiktsvekkende egenskaper. Produksjonen foregår hos Luster Betong AS

Hus og hjem

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt