Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren - trappTrappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har fokuset vært på investeringer og de er stolt over at de har egen produksjon i Valdres.

Alle deres trapper leveres etter mål og kan leveres i forskjellige materialer, tresorter, overflatekombinasjoner og med flere alternative rekkverk.

De tilstreber markedets raskeste leveringstid fra forespørsel til ferdig montert trapp og garanterer befaring innen 3 dager fra forespørsel, og tilbud med 3D tegninger innen 1 uke.

Trappemakeren leverer trappeløsninger av beste design og håndverksmessige kvalitet.

Trappemakeren har et stort utvalg av trapper i ulike stiler. De produserer og leverer blant annet trapper med moderne uttrykk, trapper med mer tradisjonelt preg, og empire-inspirerte trapper.

Trappemakeren logoTrappemakeren - trapp

Adresse

Trappemakeren AS
Ole Deviksvei 38,
0668 Oslo

Kontakt

Telefon: 625 78 100
post@trappemakeren.no
www.trappemakeren.no

About author

You might also like

Bygg og eiendom

Rådgivende ingeniører innen elektroteknikk.

Ing. Rasmussen & Strand ble etablert i 1955 og er et frittstående uavhengig rådgivende ingeniørfirma. Per Rasmussen begynte på 50-tallet med rådgivende virksomhet. Dette utviklet seg videre med flere ansatte

Bygg og eiendom

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt

Bygg og eiendom

Skattumlialia – Løken 2. Byggetrinn

2-roms leiligheter 3-roms leiligheter 4-roms leiligheter Brukerareal 57m2 – 125m2