Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren - trappTrappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har fokuset vært på investeringer og de er stolt over at de har egen produksjon i Valdres.

Alle deres trapper leveres etter mål og kan leveres i forskjellige materialer, tresorter, overflatekombinasjoner og med flere alternative rekkverk.

De tilstreber markedets raskeste leveringstid fra forespørsel til ferdig montert trapp og garanterer befaring innen 3 dager fra forespørsel, og tilbud med 3D tegninger innen 1 uke.

Trappemakeren leverer trappeløsninger av beste design og håndverksmessige kvalitet.

Trappemakeren har et stort utvalg av trapper i ulike stiler. De produserer og leverer blant annet trapper med moderne uttrykk, trapper med mer tradisjonelt preg, og empire-inspirerte trapper.

Trappemakeren logoTrappemakeren - trapp

Adresse

Trappemakeren AS
Ole Deviksvei 38,
0668 Oslo

Kontakt

Telefon: 625 78 100
post@trappemakeren.no
www.trappemakeren.no

About author

You might also like

Håndverker

Tradisjonelt håndverk

Snekkermester Per Bjerke AS er et snekkerverksted og håndverkerbedrift med hovedkontor i Hakadal, de har avdelinger i Dalen og Søre Osen. De spesialiserer seg på dører og vinduer, samt spesialproduksjon

Bygg og eiendom

Nordbohus Romerike

Nordbohus Romerike AS ble etablert i 1996 og er tilknyttet Nordbohus kjeden. Selskapet har 4 eiere og 43 ansatte fordelt på 13 funksjonærer og 30 tømrere hvorav mange har 25

Bygg og eiendom

Skattumlialia – Løken 2. Byggetrinn

2-roms leiligheter 3-roms leiligheter 4-roms leiligheter Brukerareal 57m2 – 125m2