Sundet Optikk AS

Sundet Optikk AS

Sundet optikkSundet Optikk AS ble etablert i mai 2002 av optiker Lise Bjørnsen. De holder til i moderne og trivelige lokaler i Sundgata i Eidsvoll sentrum.

Lise som selv er fra Eidsvoll jobbet mange år i Oslo. Hun er utdannet optiker og hadde etter hvert et ønske om å starte noe for seg selv i det området hun vokste opp. Etterspørselen for optikertjenester var såpass stor, at hun valgte i fjor å åpne enda en butikk i det nye Amfi senteret på Råholt med navn C-Optikk.

I tillegg til å yte alle optikertjenester er Lise veldig fornøyd med å kunne tilby synstrening og samsynstrening. Det er noe som er til stor hjelp for de som har lærevansker eller irriterte øyne. Lise nevner også at tørre øyne er et voksende problem, så de har produkter og tjenester som hjelper mot dette også. De har et bredt spekter av briller i alle prisklasser og for de som bruker linser har de en gøyal app som hjelper å holde styr på når man trenger å bytte linser. De er i dag totalt 10 ansatte i begge butikkene, hvorav 3 er utdannet optikere. Å gjøre en god jobb og yte bra service er viktig, da de har mange kunder lokalt som kommer tilbake med venner og familie.

Videre ser fremtiden lys ut for Lise og butikkene. Markedet blir stadig større og de vil vokse deretter. Sundet Optikk og C-Optikk Eidsvoll vil hjelpe folk slik at de ser godt og ser godt ut.

C-optikk Eidsvoll

AMFI Eidsvoll | Tlf. 64 80 98 00 | Råholt | www.coptikkeidsvoll.no

About author

You might also like

Detaljhandel

Chrom – ledende leverandør til leketøysbutikker og bokhandlere

Chrom AS, tidligere Christian Olsen AS og Christian Olsen Mittet AS ble etablert av det danske firmaet Christian Olsen AS helt tilbake i 1934. Produktområdet var den gang penner, både