Et tannlegetilbud uten hull!

Et tannlegetilbud uten hull!

Tannlegefaget har forandret seg mye i løpet av de siste 10-15 årene. Teknologisk har det skjedd en revolusjon, og tannleger som har fulgt med i utviklingen har i dag langt bedre behandlingsmetoder enn de som holder seg til «de gode gamle» løsningene. Colosseumklinikken består av over 40 tannklinikker i Norden som alle kan tilby deg de beste og mest moderne metodene – enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner, eller kosmetisk tannpleie. Fordi vi er Norges største tannklinikk har vi ressurser til å investere i kostbart utstyr og kontinuerlig opplæring og etterutdanning. Vi er også mange tannleger og tannpleiere som hver dag deler erfaringer med hverandre, og denne samlede kompetansen er like viktig som utstyret vi bruker.

Colosseum tannlege bedøvelseBEDRIFTSAVTALE

Vi tilbyr bedriftsavtale som garantert vil bli godt verdsatt blant dine ansatte! Moderne arbeidsgivere har fokus på sine medarbeideres helse. Colosseum er landets største tannlegegruppe og tilbyr en attraktiv tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet. Med en bedriftsavtale hos oss vil alle medarbeidere få rabatter og garantert time på dagen, samtidig som det bidrar til å synliggjøre bedriftens HMS-profil. Det eneste ditt selskap trenger å gjøre for å komme i gang er å inngå en avtale med oss, det koster ingenting – her er det kun fordeler!

Til glede for våre pasienter med tannlege- og sprøyteskrekk har vi «The Wand» hos oss. I stedet for med sprøyte gis bedøvelsesvæsken med et datastyrt håndstykke som ser ut som en penn. I en norsk studie, gjengitt i Aftenposten 19/10/2011, undersøkte de pasientenes reaksjoner på The Wand. De ble bedt om å gradere følelsen fra 0 til 10, der 10 var «ekstremt vondt». 90 % svarte at opplevelsen lå mellom 0 og 2 – altså så godt som smertefri!

Invisalign – usynlig tannregulering for voksne

Usynlig tannregulering

Høyaktuelt for voksne pasienter som ønsker rette tenner uten et pålimt reguleringssystem. Ingen skruer, ikke noe metall, bare en serie gjennomsiktige skinner som settes på tennene. Invisalign er nesten usynlig og avtakbar. Reguleringsskinnene er plassert på tennene. Skinnene flytter tann for tann stegvis, og derved får du et fint smil. De aller fleste kan behandles med Invisalign.

TANNREGULERING (kjeveortopedi)

Colosseum tannlege regulering

Mange barn og unge får i dag tannregulering. Folketrygden yter fra 40-100 prosent refusjon av offentlig takst avhengig av behandlingsbehov. Behandlingen må være påbegynt senest det året bruker fyller 20 år. Behandlingstiden for en kjeveortopedisk behandling varierer mellom 6 måneder og opptil 2 år, mens vanlig behandlingstid ligger mellom 1-1,5 år.

TANNIMPLANTATER

Colosseum tannlege tannimplantat

Mangler du en eller flere tenner? Vi tilbyr implantater. Dette er i dag en vanlig behandling med god prognose. Tannløse kjever kan også få hele faste broer som hviler på implantater. Forutsetningen er at det er nok ben i kjeven. Tannimplantater er en liten skrue av titan som opereres inn i kjevebenet. Selve inngrepet er smertefritt og foregår med lokalbedøvelse.

SØVNAPNÈ

Er en god natts søvn bare blitt en drøm for deg? Søvnapné – den skjulte epidemien – kjennetegnes av høylytt snorking og er en farlig søvnpusteforstyrrelse. Mange av klinikkene våre tilbyr markedets mest avanserte søvnapné skinnebehandling. Vi tilbyr det meste innen tannbehandling.

VELKOMMEN TIL OSS!

Colosseum klinikken logo

Colosseum Grünerløkka
Markveien 35 B, 0554 Oslo
Telefon.: 22 38 30 13
grunerlokka@colosseum.no
Colosseum Jessheim
Ringveien 23, 2066 Jessheim
Telefon.: 67 02 42 20
jessheim@colosseum.no
Colosseum Lillestrøm
Dampsagveien 4, 2000 Lillestrøm
Telefon.: 64 84 10 50
lillestrom@colosseum.no