Tradisjonelt håndverk

Tradisjonelt håndverk

Snekkermester Per Bjerke dørerSnekkermester Per Bjerke AS er et snekkerverksted og håndverkerbedrift med hovedkontor i Hakadal, de har avdelinger i Dalen og Søre Osen. De spesialiserer seg på dører og vinduer, samt spesialproduksjon av møbler og innredning.

Snekkermester Per Bjerke har 30 års erfaring som snekkermester og bedriftseier. Han kjøpte firmaet i 1977 av sin svigerfar, snekkermester Haakon Lorang Fjeld som starter firmaet i 1932. I dag er det 4. generasjon snekkere som driver familiebedriften.

Frode tok svennebrev som maskinsnekker i 1989, Skule i 1992 og Una tok svennebrev i 1996 og ble snekkermester i 2006. Her er det mine barn og barnebarn som fører tradisjonen av godt og gammeldags håndtverk videre sier en stolt Per.

I dag spesialiserer de seg på vinduer, dører, rehabilitering av eldre møbler og produksjon av møbler og innredninger etter kundes behov. På deres verksted i Hakadal har de mye verktøy og tar i bruk nye teknikker, men viderefører også gammel tradisjonelt håndtverk som er en mer døende art i denne bransjen. Hos oss lager vi mye tradisjonelle møbler, med materialer av høy kvalitet. Hverdagen er problemløsningsorientert og vi står daglig ovenfor utfordringer ved tegning av detaljer og funksjoner i produktene sier Per.

Hos Per Bjerke Snekkermester AS er det i dag 8 ansatte og flere lærlinger. Kompetansen i bedriften stor og gjennom samarbeid er det ikke en eneste utfordring som ikke løses ved produksjon.
Deres nedslagsfelt er primært hele Østlandet, men de har oppdrag spredt rundt om i landet. I et tøft marked som i dag er det kvalitet vi lever av og som bringer våre kunder tilbake sier daglig leder.

Videre sier Per det er staselig å se familietradisjonen føres videre og at med deres kunnskap innen snekring vil de kunne levere gode tradisjonelle produkter i mange år fremover.

Snekkermester Per Bjerke
Snekkermester Per Bjerke AS
Hadelandsveien 1109 – 1488 Hakadal
Telefon +47 67 07 27 21
E-post bjerke@perbjerke.no
www.perbjerke.no

About author

You might also like

Håndverker

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har

Bygg og eiendom

En Komplett elektroentreprenør

Alpha elektro AS er et elektroinstallasjonsfirma på Skytta i Akershus. Deres ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk og svakstrøms installasjoner i næring og boligbygg. Alene eller i

Bygg og eiendom

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt