Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge og bærer i dag 3 årsverk. Selskapet er et 100 % datterselskap av Tylö AB som i år feirer 60 år. Selskapet drives av Per E. Lome.

Alle Tylö sine produkter produseres i Halmstad i Sverige og har markeder i hele 90 land. Selskapet totalt sett omsatte i 2014 for 215 millioner.

I Norge innehar Tylö AS hele 75-80 % av markedsandelene og de har en stabil kundemasse innenfor byggevarekjeder, elektrogrossister og rørleggere med gode rammeavtaler.

Bedriften har fokus på kvalitet, service og punktlighet. Når du velger et Tylö-produkt, kan du alltid regne med gjennomgående høy kvalitet.

Tylö AS er i dag et av verdens ledende produsenter av stimulerende miljøer for badstue, dusj og dampbad. Velvære er ett velegnet stikkord for Tylö sine produkter, i tillegg til at japanske studier viser at det å bruke badstuer har- og gir en god helse-effekt. Nytt på markedet er «softsauna» hvor det brukes urter og eteriske oljer.

Tylö Badstu og dusj

Tylo badstu

Tylö logo

Vitaminveien 1A
0485 Oslo

Telefon: 22 79 77 50
E-post: post@tylo.no
www.tylo.no

About author

You might also like

Trening

Vi tar din helse på alvor!

Avancia Sport Center Skedsmo så dagens lys i 2006. I Avancia vil du føle deg som hjemme sier daglig leder Knut Ludvigsen. Hos oss er det god plass, god luft

Bygg og eiendom

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt

Håndverker

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har