Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge og bærer i dag 3 årsverk. Selskapet er et 100 % datterselskap av Tylö AB som i år feirer 60 år. Selskapet drives av Per E. Lome.

Alle Tylö sine produkter produseres i Halmstad i Sverige og har markeder i hele 90 land. Selskapet totalt sett omsatte i 2014 for 215 millioner.

I Norge innehar Tylö AS hele 75-80 % av markedsandelene og de har en stabil kundemasse innenfor byggevarekjeder, elektrogrossister og rørleggere med gode rammeavtaler.

Bedriften har fokus på kvalitet, service og punktlighet. Når du velger et Tylö-produkt, kan du alltid regne med gjennomgående høy kvalitet.

Tylö AS er i dag et av verdens ledende produsenter av stimulerende miljøer for badstue, dusj og dampbad. Velvære er ett velegnet stikkord for Tylö sine produkter, i tillegg til at japanske studier viser at det å bruke badstuer har- og gir en god helse-effekt. Nytt på markedet er «softsauna» hvor det brukes urter og eteriske oljer.

Tylö Badstu og dusj

Tylo badstu

Tylö logo

Vitaminveien 1A
0485 Oslo

Telefon: 22 79 77 50
E-post: post@tylo.no
www.tylo.no

About author

You might also like

Bygg og eiendom

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt

Hus og hjem

Trappemakeren – trapper og innredninger

Trappemakeren AS ble stiftet i 2012 og er heleid av På Millimeter´n AS. De bærer pr. i dag 6 årsverk og omsatte i 2014 for 6 millioner. I startfasen har

Helse

Vi tar din helse på alvor!

Avancia Sport Center Skedsmo så dagens lys i 2006. I Avancia vil du føle deg som hjemme sier daglig leder Knut Ludvigsen. Hos oss er det god plass, god luft