Billig norsk ved levert hjem på døren i Lillestrøm og omegn

Lillestrømby.no tilbyr tørr, billig og norsk bjørkeved, produsert, tørket og lagret av Ullensaker ved. Hvis du ønsker å få tørr og god fyringsved, så kan vi levere dette.

Om vår leverandør Ullensaker Ved.
Bjørke veden du kjøper, er vakumtørket, industrielt, og vi kan garantere svært tørr ved. Ullensaker ved er en av få i Norge som gjør dette. Veden blir uten sopp, sporer og insekter, og avgir mer varme enn naturtørket ved.  Ullensaker ved kan lese av digitalt, hvor mye fukt veden har, og de tørker ned til en plass mellom 8-15 %.

Når veden er tørr, har den krympet 10% i volum. Sekkene blir pakket etter tørking, slik at du får riktig mengde ved. 

Veden blir pakket i  til 40 og 60 liters sekker.  Mange fyller disse sekkene rett fra maskin, i småsekkene. Det er enklere og mindre jobb, men enn får slappe sekker, og kunden sitter igjen med sekker som i praksis ikke er helt fulle. Vi gjør det skikkelig, slik at du får fulle sekker.

Ullensaker ved ønsker å være miljøvennlige, så de har investert i topp moderne produksjonslinje, som er den mest moderne i Norge. 

Lillestrømby.no kan tilby 40, 60 og 1000 liter sekker. Vi leverer både 20 og 30 cm ved, slik at det uansett, passer i din ovn. Felles for all ved fra Ullensaker Ved, er at den er TØRR.

Ta gjerne kontakt, og gjerne bestill ved for levering i høst/vinter, slik det passer for deg.  Send oss epost på post@poinordic.no for bestilling og spørsmål.

​Våre priser er:

40-liters sekker (120.-/ stk – 60-liters sekker (160.-/ stk.) 1000-liters sekker (2500.-/ stk)

Utkjøring: 5-10 stk 40/60 -liters sekker kjøres ut for kr 450.- 1000 liters egne priser og utkjøring.