Rørlegger

Vi sender din forespørsel til rørleggere i Lillestrøm.

Er dusjen, doen eller vasken din tett?! Trenger du å legge inn vann eller bytte rør? Ja, da trenger du en rørlegger som kan hjelpe deg, enten hjemme eller på arbeidsplassen?

Vi i Lillestrømby.no kontakter rørlegger-firmaer som kan gjøre en god jobb for deg. Både mindre små firmaer og større kjedeselskaper, som har kontorer rundt omkring i landet.

Rørleggeren monterer rørtekniske installasjoner i alle typer bygg, og installasjonene kan være alt fra sanitæranlegg, varmeanlegg, brannslukkingsanlegg, kjøleanlegg og gassanlegg.

Prisene på en rørlegger – jobb avhenger av hvor stor og tidkrevende arbeidet er, men felles for de fleste er at de har en minstepris, timespris og pris på bruk av servicebil og oppmøte. Det kan med andre ord føles dyrt å bruke en rørlegger, men må man så må man.

Ta kontakt med post@poinordic.no med hva som ønskes å få utført og tidspunkt for utførelsen.

You might also like

Redaksjonelt

Byggservice

Lillestrømby.no finner erfarne håndverkere som har spesialisert seg innen byggrehabilitering og ombyggingsarbeid i Lillestrøm. Ingen jobb er for liten eller stor. Konkurransedyktig priser og kvalitet på leveranser som også innbefatter

Redaksjonelt

Maler

Lillestrømby.no har erfarne håndverkere som har spesialisert seg innen maler jobber i Akershus. Ingen jobb er for liten eller stor. Vi tilpasser oss individuelle ønsker og behov som våre kunder

Lillestrøm By

Vi finner din kaffeleverandør

Ønsker du å forbedre kaffetilbudet på arbeidsplassen? Vi kan hjelpe deg med å få tilbud fra pålitelige kaffeleverandører. Gi oss gjerne følgende informasjon, slik at vi kan formidle dine behov: