Rørlegger

Vi sender din forespørsel til rørleggere i Lillestrøm.

Er dusjen, doen eller vasken din tett?! Trenger du å legge inn vann eller bytte rør? Ja, da trenger du en rørlegger som kan hjelpe deg, enten hjemme eller på arbeidsplassen?

Vi i Lillestrømby.no kontakter rørlegger-firmaer som kan gjøre en god jobb for deg. Både mindre små firmaer og større kjedeselskaper, som har kontorer rundt omkring i landet.

Rørleggeren monterer rørtekniske installasjoner i alle typer bygg, og installasjonene kan være alt fra sanitæranlegg, varmeanlegg, brannslukkingsanlegg, kjøleanlegg og gassanlegg.

Prisene på en rørlegger – jobb avhenger av hvor stor og tidkrevende arbeidet er, men felles for de fleste er at de har en minstepris, timespris og pris på bruk av servicebil og oppmøte. Det kan med andre ord føles dyrt å bruke en rørlegger, men må man så må man.

Ta kontakt med post@poinordic.no med hva som ønskes å få utført og tidspunkt for utførelsen.

You might also like

Redaksjonelt

Transportservice Romerike og Lillestrøm

Budtjenester og varetransport i Lillestrøm og Romerike. Vi er et nyetablert firma som utfører oppdrag innen budtjenester og varetransport. Vi utfører våre oppdrag med en elektrisk Renault Kangoo. Det vil

Lillestrøm By

Eiendomsmegler

Vi sender din forespørsel til eiendomsmeglere i Lillestrøm. Lillestrømby.no gir deg en oversikt over alle eiendomsmeglere i Lillestrøm slik at du kan kontakte flere eiendomsmeglere for et best mulig tilbud for å

Redaksjonelt

Byfesten i Lillestrøm – 13-16.Juni

Ingenting er mer spennende enn å se frem til Byfesten i Lillestrøm i 2024! Arrangementet lover å være en feiring av fellesskapet, kultur og mangfoldet som preger denne livlige byen.