Scandinavian Technology AS

Høytaler fra EGIScandinavian TechnologyScandinavian Technology AS er importør og totalleverandør av profesjonelle lydsystemer.

Selskapet leverer komplette og tilpassede løsninger til alle typer bygg og behov. Alt ifra privat bolig og næringslokaler, til offentlige bygg som idrettshaller, skoler, kulturhus, samt hotell og restaurantbransjen for å nevne noen.

På Berg Gård like utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker møter vi to lydeksperter i daglig leder Vidar Vestby og produktsjef Tor-Arne Tonhaugen. De startet opp i årtusenskiftet med styringsteknikk og fortsatte med lydsystemer i stor skala. Scandinavian Technology leverer kvalitetsprodukter i et massivt sortiment. De gir råd og veileder, prosjekterer og hjelper til med driftsettelse av lydsystemer. Elektrogrossister, elektroinstallatører, lydselskaper, Radio og tv -forretninger og privatpersoner er blant kundene. Forhandlere har de i hele Norge.

Andre sluttbrukere for Scandinavian Technology er Avinor, Mesta, Forsvaret, Norges blindeforbund for å nevne noen. Vidar og Tor-Arne forteller videre at selskapet kommer til å satse på netthandel og vil ha sin katalog tilgjengelig på nett i nær fremtid. De vil bli værende i nåværende lokaler på Berg Gård og ønsker gjerne å utvide med en person, om rett kandidat med samme brennende engasjement skulle dukke opp.

Scandinavian Technology samarbeidspartnere
Scandinavian Technology er blant annet importør for: EGi, 3BDIO, Guinaz, Barix, TSA, Paso og Athletic.

Scandinavian Technology logo
Scandinavian Technology AS – Berg Gård – 2056 Algarheim
Telefon: 63 92 65 60 – Fax: 63 92 65 79
Epost: firmapost@sc-t.no
www.sc-t.no

About author

You might also like

Sorry, no posts were found.