Baas Component – leverandør av spjeld til industrien

Baas Component AS er en av Norges ledende produsenter av spjeld i syrefast utførelse, målestasjoner og ventilasjoner og er en foretrukket leverandør til ventilasjonsentreprenører, skipsverft og større aktører innen on- og offshoreindustrien.

Selskapet bærer pr i dag 4 årsverk og omsatte i 2014 for 31 millioner.

Målestasjoner og målestaver leveres til ventilasjonsanlegg hvor det er strenge krav tilnøyaktighet og selskapet er derfor ISO sertifisert, Achilles JQS sertifisert og godkjent av DNV.

Selskapet fokuserer tungt på fagkunnskap og service og benytter den siste teknologien innen laserer og CNC – styrte maskiner.

Punktlighet og forutsigbarhet er viktige stikkord! Baas Component AS streber etter at relasjoner skal være en arena for læring og utvikling.

Baas Component

Baas Component AS – Sophie Radichs vei 21, 2003 Lillestrøm
Tlf: 63 80 10 80 – Faks: 63 80 11 45
E-mail: baas@baas.nowww.baascomponent.com

About author

You might also like

Maskiner og utstyr

Slitestålkompaniet AS

Slitestålkompaniet AS er et veletablert selskap som leverer slitestål til nesten alle typer anleggsmaskiner som hjullastere, gravemaskiner, dozere og veghøvlere. De leverer også slitestål til snøskjær, snøploger og klappvinger. Slitestålkompaniet

Maskiner og utstyr

Constec AS

Constec AS er leverandør av diamantverktøy og maskiner. Selskapet ble startet i 1986 av Finn Sande. Etter mange år i bransjen valgte han å trekke seg tilbake for å bli