Constec AS

Constec AS

Constec diamantverktøy og maskinerConstec AS er leverandør av diamantverktøy og maskiner. Selskapet ble startet i 1986 av Finn Sande. Etter mange år i bransjen valgte han å trekke seg tilbake for å bli pensjonist. I 2014 kjøpte Constec A/S aksjene i Scan-Diamant A/S på Røros og i mai 2015 ble selskapene fusjonert sammen til Constec Scan-Diamant A/S.

Dette selskapet eies i dag av finske Levanto OY og Finn Sandes datter May-Britt Sande. I dag har Constec Scan-Diamant AS et helt nytt og unikt verktøyprogram som kan deles inn i 3 områder.

Diamantverktøy som inneholder alle typer skjæreblad, slipeskiver og diamantkjernebor.

Maskinprogram med blant annet kjernebormaskiner, asfalt/betongsager bordsager, betonslipemaskiner, betongfresemaskiner og elektroverktøy.

Hardmetallverktøy med hardmetallblader for tre, stål og aluminium og verktøy som blir spesialtilpasset etter kundens behov.

Vi har stor kompetanse og lang erfaring i bransjen sier daglig leder Knut Bergersen. Vi ønsker å kunne tilby våre kunder et bredt og spesialisert produktspekter til riktig pris og kvalitet.

Ved å bruke leverandører fra hele verden, samt teste nye produkter grundig kan vi oppnå dette. I tillegg til salg så har vi også et service verksted som utfører service og reparasjoner på maskiner og utstyr. Vi har merkevareforhandlere i store deler av landet som fører produktene våre så tilgjengeligheten er god. Vi tror at alt kan gjøres bedre og ser stadig etter nye muligheter. Vi ser positivt på tiden videre.

Constec logo

Constec Scan-Diamant AS

Oslo avd. tlf 22 90 61 50
Per Kroghs vei 4C, 1065 Oslo

Røros avd. tlf 72 41 27 02
Sollihagaen 19, 7374 Røros

Leverandør av diamantverktøy og maskiner

kb@constec-tools.com

www.constec-tools.com

About author

You might also like

Maskiner og utstyr

Baas Component – leverandør av spjeld til industrien

Baas Component AS er en av Norges ledende produsenter av spjeld i syrefast utførelse, målestasjoner og ventilasjoner og er en foretrukket leverandør til ventilasjonsentreprenører, skipsverft og større aktører innen on-

Maskiner og utstyr

Slitestålkompaniet AS

Slitestålkompaniet AS er et veletablert selskap som leverer slitestål til nesten alle typer anleggsmaskiner som hjullastere, gravemaskiner, dozere og veghøvlere. De leverer også slitestål til snøskjær, snøploger og klappvinger. Slitestålkompaniet