Slitestålkompaniet AS

Slitestålkompaniet AS

Slipestålkompaniet High PerformanceSlitestålkompaniet AS er et veletablert selskap som leverer slitestål til nesten alle typer anleggsmaskiner som hjullastere, gravemaskiner, dozere og veghøvlere. De leverer også slitestål til snøskjær, snøploger og klappvinger.

Slitestålkompaniet ble startet av Jarl Svein Olsen i 2003. Han er en gammel Catepilar mann og hadde ansvaret for slitestålet på anleggsmaskinene. Da han så behovet for et mer slitesterkt produkt på markedet, fikk han et ønske om å starte en bedrift for seg selv.

I dag lager og designer Slitestålkompaniet egne og spesial tilpasser slitestål til et bredt spekter av anleggsmaskiner. Påbolt til alle typer hjullasterskuffer, veistål til alle typer snøskjær, ploger, veghøvler og klappvinger, skjærstål, strips, bunnplater, sideprotectorer og segmenter for reparasjoner av alle typer skuffer og tannsystemer av typen CAt kopi i alle størrelser er bare en liten del av hva de kan levere. Firmaet satser på kvalitetsstål av type 500 Brinell til konkurransedyktige priser. De har stor kapasitet og med et stort lager og varebeholdning har de kunder over hele landet.

Jarl Svein OlsenI et presset marked og konkurranse fra store merker er det viktig å levere kvalitet til en god pris til kunden sier Jarl. Originale produkter koster ofte mer, men er ikke alltid av bedre kvalitet enn våres produkter. Med mange år i denne bransjen vet jeg hva som varer og hva som ikke gjør det.

Slitestålkompaniet er i dag en familiebedrift med far og to sønner, Tommy Olsen og Andreas Sortland. De har store lokaler og holder til på Berger på Skedsmokorset. De holder på å utvide lokalene og streber alltid etter utvikling av nye og mer slitesterke produkter for å kunne følge markedet i mange år fremover.

Slitestålkompaniet logo

Bølerveien 71 | 2020 Skedsmokorset | Telefon: 63 80 93 00 jarl.olsen@slitestalkompaniet.no | www.slitestalkompaniet.no

About author

You might also like

Maskiner og utstyr

Constec AS

Constec AS er leverandør av diamantverktøy og maskiner. Selskapet ble startet i 1986 av Finn Sande. Etter mange år i bransjen valgte han å trekke seg tilbake for å bli

Maskiner og utstyr

Baas Component – leverandør av spjeld til industrien

Baas Component AS er en av Norges ledende produsenter av spjeld i syrefast utførelse, målestasjoner og ventilasjoner og er en foretrukket leverandør til ventilasjonsentreprenører, skipsverft og større aktører innen on-