Wok togo – Sunt, raskt og enkelt

woktogo-1Wok Togo AS er en familiedrevet Kinesisk Take-away restaurant som startet opp på Jessheim i 2013. Gründer Vi Huynh har utviklet sitt konsept med en visjon om sunn og miljøbevisst mat, hvor du selv bestemmer indigriensene blant kvalitetsråvarene i menyen ved enkelt å krysse av dine ønsker på en takeaway boks. Dette gjør at du kan tilpasse hver enkel rett ut fra kjøtt-type, grønnsaker og saus slik at du kan skreddersy ditt eget måltid.

– Vårt konsept er sunt, godt og raskt. Maten passer alle, både voksne, barn, allergikere og mennesker på farten. I en travel hverdag kan du enkelt bestille mat via nettsiden eller i Wok-Togo`s app.

– Vi har egen lunsjmeny og du skal ikke trenge å stå i kø i lunsjpausen din. Om du skal ha selskap og har behov for catering så har vi også gunstige priser på dette, forteller Vi Huynh.

22 november 2014 åpnet Wok Togo opp på Strømmen Storsenter og de er nå 10 ansatte fordelt på Jessheim og Strømmen. Huynh har planer om å åpne opp en avdeling i Schweigaardsgate 16 i Oslo, samt en avdeling i Nydalen og på Majorstua i fremtiden.

Mat er mote og de har som mål å effektivisere folks hverdag. Huynh satser hovedsakelig på Take-away, men du har selvfølgelig muligheten til å nyte maten hos Wok-Togo`s lokaler i Jessheim og på Strømmen Storsenter. Faste bedriftsavtaler kan de også tilby. Wok Togo bruker ikke olje eller frityr i sine retter. De friske råvarene er nøye utvalgt og Vi Huynh har mange års erfaring innen matbransjen. Han har tidligere jobbet i flere restauranter, med import av mat og som grossist, og kjenner dette markedet veldig godt. Erfaringen har ført til at han har valgt ut de beste leverandørene innen grønnsaker og kjøtt for å kunne tilby kundene den beste kvalitet på maten.

Hans ønske er at Wok Togo skal åpnes opp i alle store byer i Norge, hvor han ser for seg Franchise innehavere som trenes opp og utvikles for å videreføre hans konsept som er merkevare registrert som “Mr. Vi Wok Togo”. Wok Togo`s oppskrift er moderne, sunn, helsebevisst og gjennomtenkt mat.

About author

You might also like

Sorry, no posts were found.