BIdrill AS

BIdrill AS

BIdrill og SapBIdrill AS er en fagkompetent leverandør av Business Intelligence-løsninger. Etableringen av firmaet skjedde i slutten av 2009, og sterkt involvert i dette var Geir Seitz og Jørn Erik Mathisen, som hadde lang erfaring innenfor Business Intelligence.

Uten en eneste kunde eller referanse å vise til sto BIdrill ovenfor en utfordrende oppgave med å opparbeide seg et renommé helt fra bunnen av. 6 år senere kan BIdrill skilte med et godt rykte, et fagtungt seniormiljø bestående av dyktige folk som til sammen har over 100 år med erfaring innenfor Business Intelligence løsninger, og ikke minst en god kundebase som inneholder bedrifter som er høyt profilerte og blant de ledende innen sin bransje.

BIdrill har som første BusinessObjects partner i Norden kvalifisert seg til å kunne levere SAP Enterprise Support for BusinessObjects porteføljen, gjennom sin oppnåelse av PCoE (Partner Center of Expertise) sertifisering.

Som kunde hos BIdrill vil du oppleve at leveransen av løsningen ikke bare oppfyller dine krav, men du vil faktisk også kunne oppleve å få det lille ekstra. Bred og tung erfaring innenfor Business Intelligence gjør at BIdrill åpner øynene dine for muligheter du tidligere ikke har sett, slik at nettopp ditt firma vil kunne effektivisere driften av virksomheten.

– Gjennomføringsevne
– Kvalitet i leveransene
– Relasjonsbygging
– Over 100 år med erfaring totalt
– Første Business Objects-partner i Norden med SAP PCOE-sertifisering
– Nominert til årets BI-pris
– Får ditt firma til å nå sine mål

BIdrill er i en vekstposisjon og vil ytterligere forsterke sin kompetanse fremover for å sikre sine kunder optimale leveranser.

BIdrill logo

BIdrill AS

Tordenskiolds gate 6B
0160 Oslo

Telefon: +47 22 75 44 99

www.bidrill.no

About author

You might also like

Data og mobil

Gode råd venter på deg!

E-post på mobilen? Videokonferanse med kunde i Bergen? Dokumenter, epost, kalender sikkert lagring i skyen? Nettskyløsninger, mobilsikkerhet og samordna kommunikasjon blir en stadig viktigere del av leveransene til bedrifter. I

Data og mobil

Lexit Group

Skandinavias ledende konsern innen labels og utstyr for produktmerking, datafangst, POS hardware, IKT for distribusjon, samt industri/automasjon. Lexit Group ble etablert i 2006 og har 100 ansatte. Konsernet er lokalisert