Lexit Group

Lexit Group - tabletsSkandinavias ledende konsern innen labels og utstyr for produktmerking, datafangst, POS hardware, IKT for distribusjon, samt industri/automasjon.

Lexit Group ble etablert i 2006 og har 100 ansatte.
Konsernet er lokalisert i Oslo, Trondheim, København, Vejle og Gøteborg

Lexit Group er et av Skandinavias ledende konsern innen fagområdene RFID, datafangst, produktmerking, trykte etiketter, POS-hardware, IKT for distribusjon, samt industri / automasjon. Konsernet har i dag 100 ansatte og omsette i 2014 for rundt NOK 320 millioner.

Lexit Group ble etablert under navnet Strekkodesystemer i 1993. Hovedprodukter den gang var strekkodesystemer, trykte etiketter, strekkodelesere, samt maskiner og tilbehør. Konsernet tok navnet Lexit i 2006 og fremstår i dag som en skandinavisk totalleverandør av produkter innen RFID, trykte etiketter, terminaler, butikkdata, etikettskrivere, Panel PC og Tablet PC m.m., inkludert utviklingen av egen software – både modulløsninger og integrert software for kompliserte systemløsninger.

Lexit Group produkterLexit Group leverer en rekke løsninger for forskjellige formål.
Felles for de alle er at de er bygget på år med erfaring på tvers av forskjellige bransjer

  • Lager- og Logistikkløsninger
  • Merkeløsninger
  • Salg- og Serviceløsninger
  • Integrasjonsløsninger
  • Device Management
  • Service og Support

Hovedkontoret med salg-/markedsavdeling, grafisk design, administrasjon, teknisk avdeling, software-utvikling og lager, ligger på Kløfta 10 km sør for Gardermoen.

Lexit Group logo
Lexit Group Norway AS – Trondheimsveien 64 – 2040 Kløfta
Telefon +47 63 98 40 80
www.lexit.no

About author

You might also like

Data og mobil

Gode råd venter på deg!

E-post på mobilen? Videokonferanse med kunde i Bergen? Dokumenter, epost, kalender sikkert lagring i skyen? Nettskyløsninger, mobilsikkerhet og samordna kommunikasjon blir en stadig viktigere del av leveransene til bedrifter. I

Data og mobil

BIdrill AS

BIdrill AS er en fagkompetent leverandør av Business Intelligence-løsninger. Etableringen av firmaet skjedde i slutten av 2009, og sterkt involvert i dette var Geir Seitz og Jørn Erik Mathisen, som