Om oss

Vi i lillestrømby.no media og næring jobber med Content marketing / innholdsmarkedsføring. Det er ikke like lett lenger kun med tradisjonell reklame. Vi blir bombardert med reklamebudskap som vil selge oss noe. Og selv om produktene kanskje er bra, ignorerer vi de fleste. Innholdsmarkedsføring gir deg imidlertid en ny dimensjon i kundeforholdet, et lim som får dine salgsbudskap til å feste seg bedre i dine kunders hoder og hjerter.

Artikkelmarkedsføring er en måte å annonsere på ved å skrive korte artikler relatert til forskjellig forretningsvirksomhet.

Merkevarebygging brukes for å minne kunden om de valgene virksomheten har gjort for å møte behovene, og bygge emosjonelle posisjoner hos kunden om hvordan virksomheten møter behovene på en unik måte.

Markedskommunikasjon er dermed uløselig knyttet til merkevarebyggingen (branding), hvor virksomheten gjennom reklame og annen kommunikasjon minner kunden på at produktet eller tjenesten holder hva den lover.

Innholdsmarkedsføring/ content marketing er en markedsføringsteknikk hvor man skaper og distribuerer relevant og verdifullt innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe – med et mål om å stimulere til lønnsom kundeadferd.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Lillestrømby.no media og næring lager artikler og innholdsmarkedsføring med søkebegreper og tekst som Google fanger opp. Alt blir lagt inn i en søkemotoroptimalisert Worldpress-løsning som er verdens mest benyttede publiseringsystem (ca. 50% av alle nettsteder i verden er satt opp med WordPress).

Antall websider på Internett er enormt. Derfor er det viktig at websidene dine er godt synlige på internett slik at målgruppene dine lett finner deg. Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig verktøy for å få dette til som vi kan hjelpe til med.