eCarExpo i Lillestrøm 9-11-februar 2024

Velkommen til eCarExpo – Europas største elbilmesse i Norge!

Endelig er det tid for den etterlengtede premieren på eCarExpo, den ledende el- og nybilmessen i Europa, og den finner sted på Nova Spektrum i Lillestrøm. Dette er ikke bare en utstilling av biler; det er en opplevelse som tar deg til nye høyder!

I løpet av tre spennende dager vil du få sjansen til å utforske et imponerende utvalg av innovative bilmerker og være vitne til lands-, europeiske og verdenspremierer av de nyeste modellene. eCarExpo er mer enn bare en messe; det er et mekka for elbilentusiaster og de som deler en felles visjon om bærekraftig mobilitet.

I Nova Spektrum har du muligheten til å sette deg bak rattet og oppleve kraften fra de nyeste elbilmodellene ved å ta dem ut på veien selv. Og hvis du finner drømmebilen, hvorfor ikke gjøre avtalen direkte i vår imponerende utstillingshall? Vi er stolte av å tilby en unik mulighet til å kjøpe din nye elbil på stedet og ta det første skrittet mot en grønnere fremtid.

Men eCarExpo handler ikke bare om biler. Det er også en kunnskaps- og innsiktsarena. Vårt omfattende seminarprogram gir deg muligheten til å fordype deg i temaer som vil forme fremtidens mobilitet. Lytt til eksperter, delta i diskusjoner og lær om de nyeste trendene innen bærekraft og elektrifisering.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til eCarExpo i Nova Spektrum fra 9. til 11. februar! Åpningstidene er som følger: Fredag 08:30–17:00, lørdag 10:00–17:00, og søndag 10:00–16:00. Dette blir ikke bare en messe, det blir en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Kilde: https://ecarexpo.no

You might also like

Lillestrøm By

Bilverksted

Lillestrøm by vokser, og i takt med det tilbyr også byen flere bilverksteder hvor du kan ha service eller reparere bilen din. Felles for alle bilverkstedene er at de tilbyr typiske

Renhold

Kundespesifisert renholdsplan og gratis befaring Lillestrømby.no utfører tilbyr kostnadsfri evaluering av dagens renhold og skreddersyr et tilbud individuelt tilpasset hver kunde. Vi utarbeider en unik løsning for hver kunde, som er

Lillestrøm By

Camp villmark 15-17 mars 2024

Camp Villmark, Norges friluftslivsfest nummer én, blir enda mer unik når den utfolder seg i den sjarmerende byen Lillestrøm. Med Nova spektrum som kulisse samler messen over 200 utstillere, som