Romerike Catering – selskapsmat rett hjem til deg

Romerike Catering – selskapsmat rett hjem til deg

Romerike CateringRomerike Catering AS ble etablert i 1989 av en på den tiden arbeidsløs kokk, ved navn Per Erik Harfallet. Det var trange tider, men Per Erik fikk et tilbud om å kjøpe en cateringvirksomhet for en billig penge og benyttet seg av muligheten til å starte opp et firma selv. Gjennom hardt arbeid og pågangsmot har han bygget opp en cateringvirksomhet som i dag står frem som en av de aller beste på Øvre Romerike.

Hos Romerike Catering vil du finne kvalitetsmat laget fra bunnen av med gode norske verdier og tradisjoner som drivkraft. Samtidig har de en kreativitet i matlagingen og lytter mer enn gjerne på ønsker som kundene måtte ha, ergo er fleksibilitet et beskrivende stikkord om Romerike Catering.

Leveranse av mat til møter og overtidsmat til bedrifter er også noe man kan benytte seg av. Alt fra små oppdrag som innebærer overtidsmat til større oppdrag som utleie av lokalet deres på Dal er innenfor hva denne virksomheten kan bistå med.

I arbeidsteamet hos Romerike Catering finner vi en grafisk designer som også er delvis ansvarlig for markedsføringen, i tillegg til tre kokker, hvor av den ene er daglig leder, Arnstein Løkken. Med utdanning i regnskapsøkonomi og erfaring fra flere tidligere restauranter og cateringselskap stiller Arnstein Løkken med sterk kompetanse innenfor faget. Han er den utvalgte som skal ta over driften av Romerike Catering AS etter Per Erik Harfallet, som startet firmaet.

Romerike Catering er en av tre avdelinger, og holder til på Dal. Nedslagsfeltet har hovedsakelig vært på Øvre Romerike, men de leverer også til Nedre Romerike. Arnstein Løkken er en mann som har ambisjoner, og som ser mulighetene i et område hvor næringslivet stadig vokser. Derfor har han planer om å åpne flere avdelinger, men først og fremst vil han komme godt inn i den nye rollen som daglig leder i Romerike Catering AS.

Romerike Catering AS

Adresse

Romerike Catering AS
Folkeparken
2072 Dal