SpesDent Romerike – eksperter på tannregulering

SpesDent Romerike – eksperter på tannregulering

SpesDent Romerike er en spesialistklinikk med bred og lang erfaring innen kjeveortopedi. Marianne Jentoft Stuge er daglig leder og eier klinikken som ble etablert i 2013.

Spesdent røngtenMarianne er ydmyk når hun forteller om teamet sitt som hun er veldig stolt over og legger til at kunden til enhver tid er i fokus. I tillegg til egen kompetanse har de et tett og nært samarbeid med SpesDent AS i Oslo som har arbeidet med tannbehandling på spesialistnivå i over 25 år.

Klinikken tilbyr tradisjonell regulering foran på tennene:

  • Blanke/hvite klosser: For de pasientene som vil ha en regulering som er litt mer kosmetisk akseptabel bruker vi hvite brackets, som er mindre synlige.
  • Stålklosser: Tannregulering som vi vanligvis bruker på barn og ungdom er i stål og en av de minste på markedet. Klossene er svært avanserte og gjør behandlingen både mer behagelig, mer effektiv og er enklere å holde ren for våre pasienter.

Spesdent tilbyr også fortrinnsvis sine voksne pasienter usynlig regulering:

  • Incognito

Regulering på baksiden av tennene. Vi bruker et system som heter INCOGNITO. Klosser limes på baksiden/innsiden av tennene. Brackets (kloss) er spesialtilpasset og vil derfor bli ca. 75-100 % dyrere enn vanlig regulering.

Tannlegene i SpesDent Romerike er spesialister i sine fagfelt og har god dialog med skoletannlegene i området. De innehar et høyt faglig nivå og streber etter og til enhver tid være i stadig utvikling.

Stabilitet og tilgjengelighet er viktige stikkord for teamet på Strømmen og dette er igjen med på å gjøre hverdagen til pasientene lettere. Gode rutiner, nøktern informasjon og forutsigbarhet nevnes også som et fokusområde og de ønsker til enhver tid å bli enda bedre på det de allerede er gode på.

Spesdent kunder

Spesdent logo

Strømsveien 48
2010 Strømmen

Telefon: 63 81 06 00
E-post: kontakt@spesdentromerike.no
ww.spesdenromerike.no