Behandling fra topp til tå!

Behandling fra topp til tå!

Look at meLook At Me VG-passasjen AS tilbyr i sitt 250m2 store lokale et totalkonsept hvor man kan motta behandling bokstavelig talt fra topp til tå.Med over 20 års erfaring i bransjen vet eier Trine Sund Gillund hva som skal til for å kunne gi kunden en opplevelse utover det vanlige.

Hun stiftet selskapet i 1994, en tid hvor det var vanskelig å få tak i fagfolk som var dyktige. Den dag i dag har hun 12 ansatte som alle kan skilte med fagbrev og flere av de har lang og solid erfaring fra bransjen.

Det å være den mest attraktive frisørsalongen er én ting, men å kunne tilby kundene hudpleiebehandling i tillegg til et bredt sortiment av kjente merkeprodukter gjør at totalkonseptet blir komplett.

Look At Me har også en egen nettbutikk hvor man kan bestille de produktene man måtte ønske. – Vi tilbyr på toppen av dette våre kunder 5 % cashback for hver handel de utfører, slik at det også vil være mulig å spare penger hvis man er en regelmessig kunde hos oss, sier Trine Sund Gillund.

For fremtiden påpeker hun viktigheten av å holde seg oppdatert i et stadig voksende marked, og at en nøkkelfaktor for videre suksess utvilsomt ligger i kompetansen de besitter hos Look At Me.

Look at me

Lookatme Akersgata AS

Akersgata 55
0180 Oslo

Telefon: +47 22 33 62 20

Lookatme Skøyen AS

Karenslyst alle 40
0279 Oslo

Telefon: 24 11 98 00

post@lookatmenettbutikk.no    |    www.lookatme.no    |    #lookatmeoslo

About author

You might also like

Tjenester / rådgivning

Kreativ Elektro Ski AS

Kreativ Elektro AS drives av Carl André Rønning og bærer i tillegg til ham 32 årsverk. Selskapet driver innen elektrisk installasjonsvirksomhet både innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus samt

Tjenester / rådgivning

Rådgivende ingeniører innen elektroteknikk.

Ing. Rasmussen & Strand ble etablert i 1955 og er et frittstående uavhengig rådgivende ingeniørfirma. Per Rasmussen begynte på 50-tallet med rådgivende virksomhet. Dette utviklet seg videre med flere ansatte