Vi tar din helse på alvor!

Avancia klatrevegg

Klatrevegg

Avancia Sport Center Skedsmo så dagens lys i 2006. I Avancia vil du føle deg som hjemme sier daglig leder Knut Ludvigsen. Hos oss er det god plass, god luft og fantastisk treningsmiljø.

Avancia er et av Norges største treningssentere med 3 store saler med ca. 100 gruppetimer i uken. Vi har stor spinningssal, wattsykler, klatrevegg, barnepass, bilvask, massasje og spabehandlinger, naprapater, osteopater, fysioterapi, shop, cafe og ca. 200 parkeringsplasser.

Kampsport har blitt mer populært de siste årene så vi tilbyr timer i kickboksing, boksing og brasiliansk jiu jitsu. Vi har alt av apparater og superflinke instruktører som hjelper til med å komme godt i gang.

God Form, mindre problemer

Nå er vi fornøyde med å kunne tilby livsstilendringskurs og jobber mot å kunne levere treningsreiser og flere treningsprogrammer ute. Vi vil jobbe tett mot bedrifter som ønsker trening i arbeidsplassen og det vil hjelpe med å holde ansatte friske og raske.

Kom gjerne innom for en hyggelig prat og sjekk oss ut.

Avancia trening

Avancia logo

Industriveien 4
2020 Skedsmokorset

Telefon: 64 83 51 70
E-post: knut.ludvigsen@avancia.no
www.avancia.no

About author

You might also like

Hus og hjem

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge

Tylö AS feirer i år 40 år i Norge og bærer i dag 3 årsverk. Selskapet er et 100 % datterselskap av Tylö AB som i år feirer 60 år.